- Advertisement -spot_img

TAG

Shkenca

“Ferri”,planeti i ri një kërcënim për Tokën

Planeti TOI-1431b është gati 500 vjet dritë nga Toka dhe ka karakteristika të tjera të pazakonta.Një ekip astronomësh në të gjithë botën kanë zbuluar...

Vraponi në krahët e dikujt sepse këto arsye do t’ju bindin pse përqafimet janë të rëndësishme

Prekja, përqafimi, janë forma thelbësore komunikimi joverbal për marrëdhëniet njerëzore. Shkenca ka treguar se përqafimi nuk është vetëm një nga “aktivitetet” më të kënaqshme,...

Rreziqet që na vijnë prej ndryshimeve klimatike nё ekosistemet natyrore/ Cilat janë problemet që shkaktojnë tek njerëzit?

Prej rreth tre dekadash tashmё, shkencёtarёt i njohin dhe i pranojnё rreziqet prej ndryshimeve klimatike nё ekosistemet natyrore dhe shoqёritё njerёzore. Ndryshimet klimatike, qё...

Shkenca e shpreh hapur /Thotë se beqarët bëjnë jetë më të lumtur

Të jesh beqar ka favoret e veta dhe ky nuk është vetëm një opinion i thjeshtë i yni, por përfundim i nxjerrë nga shkenca....

Latest news

- Advertisement -spot_img