- Advertisement -spot_img

TAG

Shullazi

Gjykata e Lartë rrëzon pretendimet e Emiliano Shullazit dhe të bashkëpandehurve të tjerë

Gjykata e Lartë ka rrëzuar pretendimet e Emiliano Shullazit dhe të bashkëpandehurve për t’u liruar nga qelitë e regjimit të egër 41bis, ku mbahet...

Emiljano Shullazi kallëzon Arta Markun

Emiljano Shullazi dhe Gilmando Dani kanë kallëzuar ish-Prokuroren e Përgjithshme Arta Marku dhe ish-Drejtuesen e Prokurorisë së Krimeve të Rënda, Donika Prela. Ata e...

Latest news

- Advertisement -spot_img