- Advertisement -spot_img

TAG

Srdjan Obradovic

 Dha penalltinë absurde, arbitri dënohet me 15 muaj burg

Srdjan Obradovic, arbitri serb, është dënuar me 15 vite burg dhe 10 vite është skualifikuar nga bota e futbollit për shkak të përfshirjes në...

Latest news

- Advertisement -spot_img