- Advertisement -spot_img

TAG

Syri i kalter

Nga ‘Syri i Kaltër’ në gropa misterioze

Pranë Syrit të Kaltër vazhdojnë të hapen të tjera gropa misterioze. Disa javë më parë një gropë me diametër 10 metër dhe 6 metër...

Latest news

- Advertisement -spot_img