- Advertisement -spot_img

TAG

Taksa

Biznesmenët kërkuan që të hiqej taksa e strehimit social prej 3%, merr vendimin Gjykata Kushtetuese

  Gjykata Kushtetuese ka rrëzuar kërkesën e ndërtuesve që të hiqej taksa e strehimit social prej 3%, pasi sipas tyre ndikonte drejpërdrejtë në rritjen e...

Takimi me kompanitë e biznesit/ Rushaj: Investimet e huaja do rrisin vendet e punës

Alfred Rushaj, drejtuesi i Fushatës së Partisë Demokratike dhe kandidati për deputet në Tiranë ka qenë sot në një kompani biznesi me investim të...

Kolaudimi i automjeteve/ Vjen lajmi i mirë për ju. Përfitoni…

Të gjithë drejtuesit e mjeteve që kanë përfituar nga zgjatja 3-mujore e afatit të vlefshmërisë së certifikatës së kontrollit teknik, do të përfitojnë edhe...

Presidenti Ilir Meta i kthen qeverisë një tjetër ligj:”Ky ligj pritet që të sjellë një efekt negativ në buxhetin e shtetit prej afërsisht 500...

Presidenti Ilir Meta i kthen qeverisë një tjetër ligj. Kreu i Shtetit ka vendosur të mos dekretojë ligjin ‘për taksat kombëtare’ të ndryshuar, duke...

Latest news

- Advertisement -spot_img