- Advertisement -spot_img

TAG

te famshem

Të famshit tregojnë arsyet përse nuk duan të kenë fëmijë

Dolly Parton Për këngëtaren, fëmijët apo nipërit nuk nënkuptonin që domosdoshmërisht duhet të ishte vetë nënë. Gjatë një interviste Parton është shprehur: "Unë jam rritur...

Pasuri e shfrenuar, këto 5 personazhe të njohur zotërojnë një ishull privat

Të gjithë e dimë se personazhet e njohur, kryesisht aktorët dhe këngëtarët, janë ndër më të pasurit në mbarë botën. Megjithatë ndoshta shumë pak...

Latest news

- Advertisement -spot_img