- Advertisement -spot_img

TAG

thonjte

Gabimet e shpeshta që bëjmë kur presim thonjtë dhe ndikimi në shëndet

Po, e keni bërë, por ekziston një mënyrë e saktë dhe një mënyrë e gabuar për të prerë thonjtë. Sipas Akademisë Amerikane të Dermatologjisë, heqja...

Ngjyra e thonjve ndikon drejtëpërdrejtë në gjendjen tuaj emocionale

Kur bëhet fjalë për trend-et e artit të thonjve, asgjë nuk është më tradicionale sesa një manikyr “French”. Dizajni klasik i thonjve që përmbante...

Latest news

- Advertisement -spot_img