- Advertisement -spot_img

TAG

Turqi8

Ambasadori turk: “Shqipëria duhet të mbështesë Azerbajxhanin që të mbrojë interesat e saj.”

Ambasadori turk në Shqipëri, Murat Ahmet Joruk, është shprehur rreth situatës së luftës midis Azerbajxhanit dhe Armenisë. Ai shprehet se Ajzerbajxhani ka nevojë për...

Latest news

- Advertisement -spot_img