- Advertisement -spot_img

TAG

Udha e kryqit

Udha e kryqit në Shkodër/ Një javë para pashkës përkujtohen mundimet e Jezu Krishtit

Besimtarët katolik të Shkodrës kanë kremtuar “Udhën e Kryqit” në Malin e Taraboshit. Përmes 14 ndalesave, ata përkujtuan vuajtjet dhe mundimet e Jezu Krishtit...

Latest news

- Advertisement -spot_img