- Advertisement -spot_img

TAG

udhetare

Lëvizja drejt Greqisë/ Ministria e Jashtme: Çfarë duhet të dini para se të udhëtoni

Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme bën me dije se prej datës 19 qershor, në Greqi do të lejohet të kalojnë të gjitha...

Njoftimi i rëndësishëm i Air Albania për qytetarët që do udhëtojnë nga Shqipëria drejt Italisë. Duhet të plotësojnë këto kushte

  Një njoftim i rëndësishëm ëshë bërë me dije nga kompania e fluturimeve "Air Albania" në lidhje me kushtet që duhet të plotësojnë qytetarët që...

Bëhet i detyrueshëm testi i Covid-19 për udhëtarët ndërkombëtarë që mbërrijnë në Angli

Të gjithë udhëtarët ndërkombëtarë që mbërrijnë në Angli do të duhet të paraqesin një test negativ mbi COVID-19 deri në 72 orë para nisjes,...

Udhëtarët që vijnë nga Anglia karantinë e detyrueshme për 14 ditë

Aeroporti i Rinasit i ka bëri thirrje të gjithë pasagjerëve që vijnë nga Anglia me tranzit në Shqipëri që të respektojnë detyrimin për t’u...

Masa të reja anti-Covid për personat që udhëtojnë drejt Turqisë

Turqia ka vendosur masa të reja me qëllim parandalimin e vazhdimit të përhapjes në virusit Covid-19. Rregullat përt udhëtarët që nisen drejt Turqisë,...

Latest news

- Advertisement -spot_img