- Advertisement -spot_img

TAG

ujerat e zeza

Elbasan, ujërat e zeza rrezikojnë përhapjen e epidemive

Tashmë që temperaturat kanë nisur të rriten dhe para kemi stinën e verës rreziku është edhe më i madh në disa prej lagjeve kryesore...

Latest news

- Advertisement -spot_img