- Advertisement -spot_img

TAG

ujësjellës

Përplasje mes policisë dhe banorëve të Lumasit, kundërshtojnë ndërtimin e Ujësjellësit

Nisja e punimeve për ndërtimin e një ujësjellësi të ri disa fshatrave të Kucovës është shoqëruar me përplasje mes policisë dhe banorëve të Lumasit. Për...

NJOFTIM I RËNDËSISHËM I UJËSJELLËS KANALIZIMEVE NË ELBASAN PËR NDËRPRERJEN E FURNIZIMIT ME UJË

Të nderuar qytetarë të Bashkisë Elbasan, Për shkak të kushteve të rënduara atmosferike dhe temperaturave të ulëta, Shoqëria Ujësjellës Kanalizime Elbasan ju bën me dije...

Drejtori i ujësjellësit tenton të përdhunojë punonjësen

  Nga Telnis Skuqi “Një ngjarje e tmerrshme ka ndodhur brenda një drejtorie në varësi të Bashkisë së Gjirokastrës, pas orës zyrtare të punës, në qytetin...

Burimi më i vjetër, çezmat dhe kur u ndërtua ujësjellësi i parë në Elbasan?

Burimi më i vjetër i ujit në Elbasan konsiderohet Burimi i Mansit, pranë stacionit antik të Via Egnatias me një histori mbi 2 000-vjeçare. Ujësjellësi...

Latest news

- Advertisement -spot_img