- Advertisement -spot_img

TAG

Vaksina shperndarje koronavirus

Nis shpërndarja e vaksinës në BE

Vaksinë e prodhuar bashkërisht nga Pfizer dhe BioNTech filloi të shpërndahet njëkohësisht në mbarë Bashkimin Europian, ndërsa vaksinimi fillon nga 27 dhjetori. Por ende...

Latest news

- Advertisement -spot_img