- Advertisement -spot_img

TAG

veshkat

Paradiabeti: Shenjat dhe problemet që shkaktohen te shëndeti i veshkave

Paradiabeti është një gjendje tranzitore nga ku trupi kalon plotësisht në sëmundjen e diabetit. Para shfaqjes së kësaj sëmundje njerëzit zakonisht preken nga paradiabeti. Ky është...

Latest news

- Advertisement -spot_img