- Advertisement -spot_img

TAG

video-lojera

Orari i përcaktuar, fëmijët në Kinë mund të përdorin video lojërat vetëm gjatë fundjavës dhe festave

Fansat e vegjël të video lojërave në Kinë do të mund të ‘ushtrojnë’ pasionin e tyre vetëm gjatë fundjavës dhe në ditët e festive. Rregullatori...

Të çmendur pas video-lojërave dhe filmave? Netflix vjen me risi befasuese

Platforma gjigande ka konfirmuar se përdoruesit e saj do të kenë akses edhe në video-lojëra, pa asnjë kosto shtesë. Në një letër drejtuar investitorëve, kjo...

Latest news

- Advertisement -spot_img