- Advertisement -spot_img

TAG

vlahen

Reagojnë banorët që strehuan ushtarët e UÇK-së/ “Nuk ka pasur dhoma torturash nga UÇK-ja”.

Ndërkohë që ish-presidenti i Kosovës, zoti Hashim Thaçi, pret ditën e hënë për të dalë përpara Hagës, gjurmët e tij, të Kadri Veselit dhe...

Latest news

- Advertisement -spot_img