- Advertisement -spot_img

TAG

Zambia

Përpjekja e dështuar e pastorit, kërkoi të varrosej për 3 ditë dhe të ringjallej si Jezusi

Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në Zambia ku një pastor bëri një përpjekje të dështuar për të rikujtuar ringjalljen e Jezusit, por fatkeqësisht...

Spikeri ndërpren edicionin e lajmeve për të thënë se nuk është paguar, drejtori e quan të dehur

Spikeri i një televizioni në Zambia ndërpreu transmetimin e drejtpërdrejtë të lajmeve duke thënë se se nuk ishte paguar nga redaksia. Sipas mediave të huaja,...

Avioni ulet gabimisht në një aeroport të pahapur

Një avion etiopian u ul gabimisht në një aeroport të pahapur, ende në ndërtim në Zambia. Fluturimi, që transportonte mallra nga Addis Ababa, Etiopi dhe...

Latest news

- Advertisement -spot_img