- Advertisement -spot_img

TAG

Zenel Kuçana

Nis shpërndarja e bazës materiale në qarkun e Kukësit

Ka nisur shpërndarja e bazës materiale nëpër qendrat e votimit në Bashkinë Kukës. Shpërndarja e bazave materiale përfshi këtu kamerat e sigurisë dhe aparturat elektronike...

Latest news

- Advertisement -spot_img