Deamishel i rikthehet debateve me Luizin: Je i frikshëm, duhet të bësh terapi…

0

Pas më shumë se 5 ditësh qetësi në shtëpi, Luizi dhe Dea i rikthehen debateve me njëri-tjetrin, duke përmendur situatat e mëparshme kur ata kanë ofenduar njëri-tjetrin.

Luizi tha se ai ka folur gjithë kohën në kudër të lojës, pasi nuk është i njëjtë jashtë shtëpisë.

Deamishel tha se kur ai i tha do të zhkarravis nuk ishte në kuadër të lojës.

Ajo e këshilloi Luizin të konsultohet me një psikolog, në mënyrë që të kontrollojë shpërthimet dhe nervat e tij.

Ndonëse Luizi ka përsëritur gjithë kohën faktin që ai situatat dhe ofendimet i ka për lojë, kjo gjë nuk e ka bindur aspak Dean.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu