Ky do të jetë rendi ditës për seancen e radhës

0

Lindita Nikolla ka marrë vendimin e parë në këtë detyrë, ndërsa ka përcaktuar ditën e hënë për mbajtjen e seancës së tretë plenare për këtë legjislaturë.

Kuvendi do të mblidhet pasdite, në orën 17:00, për zgjedhjen e organeve drejtuese të Kuvendit.

Zgjedhja e Byrosë dhe përbërja e sekretariateve, caktimi i kryesive të komisioneve parlamentare dhe caktimin e anëtarëve zëvendësues.

Nikolla u zgjodh si Kryetare e Kuvendit një ditë më parë (10 shtator) dhe do të drejtojë këtë institucion të rëndësishëm për 4 vitet e ardhshme.

Ajo mori 79 vota pro dhe 4 kundër, ndërsa PD bojkotoi votimin, duke grisur fletët e votimit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here