Me të hyrë, banorët e rinj e nisin me debate mes vete: E ke nisur keq me mua

0

Dy nga banorët më ri janë Xheisara dhe Arbëri.

Si duket ata të dy e kanë filluar me këmbë jo edhe aq të mbarë.

Xheisara është ajo që i është kthyer Arbërit me tone jo edhe aq normale dhe duke i thënë që të qetësohet sepse e ka nisur keq me të.

Ndërkohë Arbëri në anën tjetër i ka thënë se i vjen keq pasi sjelljet e saj do të bëhen meme.

Si duket ata kanë hyrë fuqishëm mbrenda shtëpisë dhe kanë filluar menjëherë me debate mes vete.

Përveç tyre pjesë e BBV-së janë bërë edhe tre banorë të tjerë.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu