Nëse i dashuri bën këto 24 gjëra për ju, është i duhuri. Mos e humbisni!

0

Ju ndodh që të takoni njerëz në jetë me të cilët keni një lidhje tepër të fortë, ndryshe nga pjesa tjetër e njerëzve. Bëhet fjalë për shpirtin binjak që vjen atëherë kur nuk jua merr mendja dhe ekzistojnë disa shenja që ju tregojnë se është i/e duhura për të kaluar jetën.

Mësoni cilat janë 24 gjërat që duhet të bëjë personi me të cilin keni rënë në dashuri, i cili duhet t’ju njohë më mirë se çdo njeri tjetër.

1.Ju mund të kuptoni se çfarë po mendoni vetëm duke parë njëri-tjetrin.
2.Ju nuk e kujtoni si ishte jeta pa të dhe nuk doni ta provoni përsëri.
3.Ai/ajo ju sfidon çdo ditë.
4.Ata e dinë ekzaktësisht si t’ju qetësojnë kur jeni të zemëruar, ju ndihmojnë të largoni stresin ose t’ju ngrejnë humorin.

5.Ata e dinë ekzaktësisht çfarë duhet të bëjnë për të hyrë poshtë lëkurës suaj.
6.Edhe pas disa vitesh së bashku, ende keni kimi.
7.Ju ndiheni shumë rehat në prezencën e tyre.
8.Pasi keni kaluar disa ditë larg njëri-tjetrit, të dy mund të bashkoheni dhe të përjetoni ditë si më parë pa e humbur dashurinë.

9.Ju duket sikur keni gjithë jetën që njiheni.
10.Ju nuk bieni dakord në disa gjëra por jeni gjithmonë në të njëjtën anë për çështje që kanë vërtetë rëndësi.
11.Ju keni një lidhje që njerëzit rreth jush nuk e kuptojnë.

12.Familja e tyre ju duket si e juaja.

13.Nuk keni nevojë që të kërkoni për më shumë pasi jeni të lumtur me atë që keni.
14.Ju lëndoni kur ai/ajo lëndohet, ju qeshni kur ai/ajo qesh.
15.Ata janë pothuajse pjesë e çdo historie që ju tregoni.
16.Ata mendojnë se gjërat e çuditshme që bëni janë të adhurueshme dhe ju ndjeni të njëjtën gjë për ta gjithashtu.

17.Ju jeni person më i mirë me të se sa pa të.
18.Ata gjejnë mbështetje tek ju dhe ëndrrat tuaja, edhe pse mund të mos i kuptojnë plotësisht ato.
19.Ju jeni një dyshe dinamike, ekip i vërtertë dhe perfekt.
20.Ju ndiheni të mbrojtur dhe të sigurtë në lidhjen tuaj.
21.Për herë të parë në jetën tuaj, kuptoni se shtëpia nuk është vendi por personi.

22.Në disa raste, ju duket sikur jeni i njëjti person.
23.Ju juni më e mira dhe më e keqja pranë tyre, por ju do në të dyja mënyrat.
24.Ju e dini që është i/e duhura për ju.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu