Pse të vaksinohet populli mezor? Ja si përgjigjet Rama

0

Vaksinimi është shpëtim. Eshtë garanci për të shpëtuar jetë. Ka dhe një ccështje të natyres morale, që ka të bëjë me faktin që kushdo që ndjek shkencën, ndihet në vështirësi, kur në mjedise të përbashkëta ndeshet me dike të pavaksinuar. Vaksina nuk të imunizon nga infektimi, por te garanton që të mos ndërrosh jetë përshkak të imunitetit të ulët. Ti mund të jesh i vaksinuar, por ti mund ta kalosh këtë te dikush tjetër. Njerëzit e vaksinuar mendojnë se hapësirat e përbashkëta nuk mund të frekuentohen nga persona të pavaksinuar. Prandaj pothuajse në të gjitha vendet e zhvilluara pa certifikatë vaksinimi nuk futesh dot. Nuk e di nëse e keni ndjekur, numri 1 i tenisit nuk hyn dot në Australi përshkak se është i pavaksinuar.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu