Qeveria u jep pension të posaçëm 15 personaliteteve shqiptare (LISTA)

0

Në ditën e fundit të vitit, më 31 dhjetor 2021 në Fletoren Zyrtare janë botuar 15 vendimet e qeverisë për dhënien e pensionit të posaçëm për 15 personalitet e fushave të ndryshme.

Ata që do të përfitojnë vit janë aktorët: Bujar Asqeriu; Marjeta Larja, Zani Zicishti, Sotiraq Bratko.

Personalitetet e tjera janë ish-sportisë, studiues, ish-deputete. Emrat e tyre janë: Fatos Muço, Thoma Gaqi, Uran Xhafa, Shaban Uka, Eva Kavaja, Diana Çuli, Kozma Dushi, Diana Toçe, Ylli dhe Lluka Qafoku.

Sipas vendimit ata do të përfitojnë katërfishin e pensionit social në Shqipëri.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu