Rektori i Universitetit të Tiranës Artan Hoxha kundër vaksinimit të detyrueshëm

0

Hoxha tha se rreth 75% e stafit në Universitetin e Tiranës është vaksinuar, dhe detyrimi për të bërë vaksinës nuk është i drejtë.

“Është e rëndësishme kryerja e vaksinës, por vaksinimi nuk ka pse të jetë i detyrueshëm. Ende nuk e dimë sesi do të procedohet me mësimin vitin e ardhshëm akademik. Rreth 75% e stafit në Universitetin e Tiranës është tashmë i vaksinuar”, tha Hoxha gjatë një ceremonie në nderim të një studenteje dhe dy pedagogëve që humbën jetën si pasojë e Covid.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here