Salianji: Qeveria i është bërë barrë fermerëve, prodhimet e tyre hidhen në kanal

0

Deputeti i Partisë Demokratike, Ervin Salianji është takuar këtë pasdite me disa fermerë.

Ai shkruan në rrjete sociale, se qeveria nuk i ndihmon ata, pasi sipas tij çmimet e farave, plehrave kimikë dhe pesticideve janë rritur.

Postimi i Ervin Salianjit:

Me fermerët!

 

 

Qeveria ju është bërë barrë fermerëve, në bashkëpunim me kartelet ka rritur çmimin e farave, plehrave kimikë dhe pesticideve. Naftën e përdorën vetëm si instrument mashtrimi gjatë fushatës, taksën e tokës e rrisin çdo vit.

Prodhimet në shumicën e rasteve hidhen në kanale ose shiten me çmim në kosto. Qeveria dhe perfaqësuesit e saj as nuk duken pas zgjedhjeve!

Gjithçka për ti shkurtuar ditët kësaj qeverie!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here