Shkelen afatet ligjore për ndërtimin e Ujësjellësit të Gjirokastrës.

0

Shkelen afatet ligjore për ndërtimin e Ujësjellësit të Gjirokastrës.

Puna për ndërtimin e tij ka filluar 18 muaj më parë dhe duhet të përfundonte me 17 gusht 2021.

Firma zbatuese ka lënë të gjitha rrugët dhe lagjet e qytetit me kanale të hapura dhe të pakalueshme për qytetarët.

Bashkia e Gjirokastrës ka vendosur pezullimin e punimeve nga firma zbatuese për ndërtimin e Ujësjellësit.

IKMT ndërkohë ka vendosur gjobitjen e firmës zbatuese të projektit me 500 mijë lekë.

Vlera e Ujësjellësit të Gjirokastrës arrin në vlerën 7 milion e 500 mijë euro.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here