Studimi/ Brezi i ri bën më pak marrdhenie se paraardhësi, ja arsyeja

0

Të rinjtë janë më pak aktivë seksualisht se sa brezi i 20 viteve më parë, tregon studimi.Një sondazh me 10,000 pjesëmarrës amerikanë zbuloi se shifrat e meshkujve të moshës 25-34 vjeçare që nuk kanë bërë seks në 12 muaj është dyfishuar që nga 2002.Edhe te gratë mungesa e seksit vihet re më shumë.

Kërkuesit sugjerojnë se një shpjegim për këtë trend mund të jetë mundësia e lartë e argëtimit online që është favorizuar nga zhvillimi i teknologjisë. Këtu bëjnë që nga rrjetet sociale e deri te Netflix.Mund të jetë dhe një faktor social, ku njerëzit kërkojnë më shumë vite që të rriten se sa më parë, sugjerojnë ekspertët.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu