- Advertisement -spot_img

TAG

14 shkurt

Të dashuruar në dëborë!

Dëborë dhe dashuri! Si asnjëherë tjetër më parë dita e të dashuruarve ka veshur vellon e bardhë jo vetëm në dashurinë që partnerët shfaqin ndaj...

Surpriza e listave të partive politike në Kosovë

Partitë politike në Kosovë dorëzuan të shtunën listat zyrtare të kandidatëve për deputetë, në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve, në respektim të afatit të paracaktuar. Zyrtarisht...

Latest news

- Advertisement -spot_img