- Advertisement -spot_img

TAG

acarim fyti

Shëndet/ Acarimi i fytit, gagare me ujë dhe kripë

Acarimi i fytit I bën të gjithë të ndihenkeq në momentet kur flasin, ose kur duan të ushqehen. Shpesh konsumojmë karamele ose solucione spërkatëse...

Latest news

- Advertisement -spot_img