- Advertisement -spot_img

TAG

adersa

Pandeli Majko:”Emigrantët mund të votojnë edhe pa treguar adresat”

Në vitin 2016 ministri i Brendshëm i asaj kohe dhe ai i Jashtëm, Saimir Tahiri dhe Ditmir Bushati, udhëhoqën ligjin e deklarimit të adresave...

Latest news

- Advertisement -spot_img