- Advertisement -spot_img

TAG

akustike elbasan

Zhurmat si një ndotje akustike e rrezikshme për shëndetin e njeriut

  Nga Hyqmet Zane Ka qenë një këngë që këndohej për Tiranën “Zhurmë, zhurmë, shumë zhurmë” dhe më pas “Tirona jonë…” etj, a thua se...

Latest news

- Advertisement -spot_img