- Advertisement -spot_img

TAG

Alexa

Alexës dhe Sirit i hapet konkurrencë, njihuni me Sam të Samsung, e cila ka edhe një fytyrë

Alexa dhe Siri vëmendja juaj mori fund. Një asistente e re dixhitale po fikson internetin: Samsung Sam. Disa imazhe 3D të një saj u...

Latest news

- Advertisement -spot_img