- Advertisement -spot_img

TAG

Ali Myftiu

Elbasan/ Diskutim mbi promovimin e shkollave profesionale

Agjencia Kombëtare e Punësimit dhe Aftësive zhvilloi në ambjentet e shkollës “Ali Myftiu” një aktivitet në formën e një diskutimi të hapur për promovimin...

Latest news

- Advertisement -spot_img