- Advertisement -spot_img

TAG

Ana Frojd

Një pjesë nga jeta dhe mendja e Frojdit të cilën nuk do donit ta kishit dëgjuar kurrë

Ana Frojd, vajza e babait të psiko-analizës, nuk e kishte të lehtë të jetonte me një njeri si Sigmund Frojdi, edhe pse ishte vajza...

Latest news

- Advertisement -spot_img