- Advertisement -spot_img

TAG

aplikim

Në platformën “Infermierë për Shqipërinë” hapen aplikimet/ Afati deri më 21 shtator

Aplikimet në platformën online “Infermierë për Shqipërinë” janë hapur ditën e sotme. “2897 infermierë dhe profesionistë të shkencave mjekësore teknike janë punësuar me meritë nga viti 2019,...

Momenti më i përshtatshëm për të dërguar një aplikim pune

Gjatë kohës që kërkojmë dëshpërimisht për një punë të re, gjëja e fundit që mendojmë është ora për të aplikuar. Kujt do t'i shkonte...

Byroja Kombëtare e Hetimit kërkon hetues,këto janë kriteret

Byroja Kombëtare e Hetimit, shpall konkursin për 32 (tridhjet e dy) vende vakante për hetues . Kandidatët duhet të kenë eksperiencë në fushat e...

50-vjeçari fatkeq aplikon për herë të 193 për provimin teorik të patentës

Një 50-vjeçar nga Piotrkow Trybunalski, një qytet i vogël i Polonisë, ka thyer rekordin më të pazakontë. Ai ka dhënë provimin teorik të patentës për...

Nis sot aplikimi i fermerëve për naftën pa akcize, por shumica prej tyre ndjehen të përjashtuar

Nis sot në qytetin e Fierit aplikimi i fermerëve për naftën pa akcize, por banorët e zones shprehen se ndihen mosbesues dhe skeptikë pasi...

Zyrat e aplikimit për dokumenta biometrie qëndrojnë të hapura edhe të shtunën

Drejtori i Përgjithshëm i Gjendjes Civile ka bërë me dije se punëtorët e zyrave të aplikimit do të jenë duke punuar edhe ditën...

Latest news

- Advertisement -spot_img