- Advertisement -spot_img

TAG

app store

Ky studim zbulon se e Apple u lejon fëmijëve përdorimin e programeve për të rritur

Këto rezultate hedhin poshtë garancinë e Apple se App Store është një vend i sigurt për fëmijët. Apple me vetëdije lejon që përdoruesit e mitur...

Infowebtv tani në Play Store dhe App Store. Shkarkoni aplikacionin!

Infowebtv dëshmon edhe njëherë se është bashkudhëtar i teknologjisë dixhitale. Pas një punë mjaft të kujdesshme dhe profesionale, inxhinierët tanë dizenjuan aplikacionin Infowebtv i cili...

Latest news

- Advertisement -spot_img