- Advertisement -spot_img

TAG

Armand Shkullakut

Gjykata e Strasburgut rrëzon SPAK: Të mos preken serverat e Lapsi.al!

  Gjykata Europiane e të Drejtave të Njeriut në Strasburg, ka vendosur masë sigurie, për të mos lejuar sekuestrimin e serverave dhe të dhënave kompjuterike,...

Latest news

- Advertisement -spot_img