- Advertisement -spot_img

TAG

arome e keqe

3 mënyrat shpëtimtare për t’i thënë lamtumirë aromës së keqe të këpucëve

Era e pakëndshme e këpucëve është diçka vërtet e tmerrshme që bezdis këdo. Shumë faktorë mund ta shkaktojnë erën e pakëndshme të këpucëve, një...

Historia qesharake e 39-vjeçares: U ndava nga ai sepse mbante aromë të keqe

U nda nga i dashuri, për shkak të erës së keqe që ai mbante dhe mungesës së higjienës. Marrëdhënia e gruas 39 vjeçare pati...

Latest news

- Advertisement -spot_img