- Advertisement -spot_img

TAG

ast

Dedikimi i veçantë i AST Elbasani për Ervin Saraçin: Ti u largove në Ditën e Maleve por mes tyre dhe mes nesh do të...

  AST Elbasan bën dedikimin e veçantë për Ervin Saraçin i cili u nda nga jeta pak kohë më parë. Një ndër pasionet e Ervinit ishte...

Latest news

- Advertisement -spot_img