- Advertisement -spot_img

TAG

auditore

Ministrja e Arsimit reagon për hapjen e Universiteteve

Komiteti Teknik i Ekspertëve, nisur nga ulja e rasteve të infektimeve dhe incidencës së Covid-19, kanë sugjeruar që të hapen "pjesërisht" Universitetet. Komiteti njoftoi sot...

Ja kur do të kthehen studentët në auditore

Kur do të kthehen studentët në auditore? Rakacolli: Nuk janë ende indikatorët e duhur, në dy javët në vijim shohim… Edhe për dy javët në...

Studentët mbledhin 10 mijë firma për kthimin në auditore, ministria ende pa vendim

  Teksa Ministria e Shëndetësisë nuk ka dalë ende me një vendim në lidhje me kërkesën e studentëve për kthimin në auditore, studentët vazhdojnë mbledhjen...

Latest news

- Advertisement -spot_img