- Advertisement -spot_img

TAG

Bazilika e Bezistanit

Elbasan, Bazilika pa investim prej më shumë se një dekade

E zbuluar 10 vite më parë, me premtime të vazhdueshme nga Ministria e kultures, Instituti Arkeologjik dhe ai i Monumenteve, Bazilika e Bezistanit mbetet...

Latest news

- Advertisement -spot_img