- Advertisement -spot_img

TAG

cmenduri

Të ‘çmendurit’ e librit Guinness, këto janë rekordet më të çuditshme në botë

Njerëzit janë të gatshëm që të bëjnë gjëra të çmendura që të jenë pjesë e librit të rekordeve. Në mesin e rekord-mbajtësve në botë, disa...

Pse ndodhin vetëvrasjet dhe zjarrvëniet kur është Hëna e Plotë ?

"Duhet të jetë një Hënë e plotë ..." është një shprehje e zakonshme sa herë që gjërat fillojnë të shkojnë keq. Ideja që një...

Latest news

- Advertisement -spot_img