- Advertisement -spot_img

TAG

coovid19

Avantazhet dhe disavantazhet e vaksinës kundra Covid-19  

Vaksina e koronavirusit nga Johnson & Johnson, kompani nga e cila BE planifikon të blejë deri në 400 milionë doza, është rreth 66% efektive...

Latest news

- Advertisement -spot_img