- Advertisement -spot_img

TAG

Covid Anisa Bahiti

Ra ky Covid e u pamë!

Nga Anisa Bahiti Dikur Kadareja shkruajti: ”Ra ky mort e u pamë”, që nga ajo kohë kanë kaluar më shumë se dy dekada dhe askujt...

Latest news

- Advertisement -spot_img