- Advertisement -spot_img

TAG

dardhë shportë?

Kemi 4 dardha dhe 4 persona, secili merr nga një. Si ka mundësi që në fund mbeti një dardhë në shportë?!

Është vërtetuar shkencërisht se truri ka nevojë për trainim për të qëndruar në gjendje të mirë. Zgjidhja e enigmave është një mënyrë argëtuese për...

Latest news

- Advertisement -spot_img