- Advertisement -spot_img

TAG

Dhoma e Përmbaruesve

KUJDES! Denoncimi që “frikësoi” shoqëritë financiare/ IUTE CREDIT, FINAL, NOA dhe MICRO Credit shantazhojnë qytetarët për mbledhjen e borxheve pa baza ligjore

Prej disa ditësh kompani të njohura të mikro-kredive në vend janë duke shantazhuar qytetarët përmes telefonatave apo email-eve duke i kërcënuar me sekuestrime pagash...

Latest news

- Advertisement -spot_img