- Advertisement -spot_img

TAG

elbasani koronavirus

Elbasani “bombë” me koronavirus. Infektohen 22 mësues dhe 4 punonjës të OSHEE. Të prekura të gjitha institucionet

Infektohen me koronavirus 22 mësues në Elbasan. Prej disa kohësh infektimet nuk kanë reshtur pothuaj në të gjitha shkollat e qytetit përfshi 9-vjeçaret dhe gjimnazet....

Latest news

- Advertisement -spot_img