- Advertisement -spot_img

TAG

Fëllënxa

Krimi i dyfishtë në Kavajë/Ja kush është Bilbil Shirja

Personi që shihni në foto është Bilbil Shirja, 48-vjeçari nga Kavaja, i cili dogji të gjallë brenda në makinë gruan e tij Fëllënxa, dhe...

Latest news

- Advertisement -spot_img