- Advertisement -spot_img

TAG

Forumi i Gruas

250 gra të dhunuara për 6 muaj në Elbasan

Qindra raste në pak muaj teksa vitet kalojnë dhe shoqëria përparon, duket se Shqipëria vijon të bëjë hapa mrapa sa i takon dhunës me...

Elbasan/ Shpresa Banja: Dhuna në familje shton numrin e vrasjeve ndaj grave

Në një intervistë ekskluzive për Infowebtv, presidentja e Forumit të Gruas Shpresa Banja ka shprehur reagimin e saj në lidhje me vrasjen e Liljana...

Latest news

- Advertisement -spot_img